These NJ clients were referred to me by their friends, my previous customers. This kitchen was desperately  in the need of updating not only its style, but an improvement on storage, counter space and overall traffic flow. The small peninsula was no longer suitable as an additional counter or as a breakfast area.

By relocating the refrigerator, implementing a large island with ample seating and  introducing hanging pantries with some open shelving, the set goal was achieved.  The combination of glossy white and dark wood modern kitchen cabinets with white a quartz counter and backsplash brought this kitchen into the 21st century.

Take a look at the pictures of how a computer rendering can be realized into real life.

By | 2015-05-06T22:40:11+00:00 May 6th, 2015|Before and After|0 Comments